Welkom bij Het Coffy-Huys

In de gezellige toeristische stad van Enkhuizen, treft u onze winkel: Het Coffy-Huys. Een heerlijke winkel, gerund door de zussen Moniek en Marieke. Van natura echte theeleuten, maar inmiddels gaat er geen dag voorbij zonder een kopje eigen en vers gezette koffie. 

Sinds 2007 is Het Coffy-Huys een begrip in Enkhuizen en omstreken. Het Coffy- Huys is uitgegroeid tot een gezellige plek waar passie en ambacht samenkomen en waar je in een huiselijke sfeer koffie, thee en lekkers kunt kopen en/ of nuttigen.

Achter de indrukwekkende trapgevel, schuilt een winkel vol geur en beleving. De geur van verse koffie komt u eigenlijk direct tegemoet. De koffiesoorten worden vanuit silo’s gepresenteerd. Met een assortiment van 19 soorten koffiebonen is het mogelijk om koffie te kopen en te proeven uit alle windstreken. De koffie wordt op in Enkhuizen gebrand, op een locatie iets buiten het centrum. De koffiesoorten worden elke week vers gebrand, zo kunt u thuis genieten van ultieme verse koffie.

Ga naar binnen bij onze shop

Naast ‘koffie-fanaten’, ook echte ‘thee-leuten’ 🙂

Met meer dan 120 soorten losse thee is er ook op thee gebied genoeg te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om theezakjes te kopen, deze zijn er van de merken: Pukka, Twinings, Mr. Jones en Yogi Tea. Er is genoeg keuze, en lukt het echt niet om te kiezen, probeer dan eens de ‘maakt mij niet uit thee’. Dit een seizoensgebonden thee, welke elk kwartaal wisselt.

Wordt ook een thee-leut

sterrenmix kruiden
echte slagroomtruffels

En heb je de chocolade vitrine al gezien?

De vitrine is rijkelijk gevuld met ambachtelijke Belgische bonbons, slagroomtruffels, Lactose vrije bonbons, Suikervrije bonbons, maar ook de authentieke krakelingen, kattentongen, nougat-blaadjes ontbreken niet in het assortiment. Het is haast onmogelijk de winkel te verlaten zonder iets lekkers mee te nemen. Het assortiment is uitnodigend en blijft vernieuwen.

Check de onweerstaanbare chocola

Naast koffie, thee en chocolade wordt de winkel gevuld met een riante bakafdeling met diverse bakvormen, fondant, marsepein, bakmixen, kleurstoffen en uitstekers. Uiteraard mogen de kleurrijke merken Blond Amsterdam en Pip Studio niet ontbreken. Kortom een bezoek aan onze winkel of webwinkel is altijd een feestje!