Onverhoopt toch niet tevreden met jouw aankoop? Geen probleem, je mag deze uiteraard retourneren. De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retourneren. Indien je een gedeelte van de order terugstuurt, betalen wij het bedrag van het geretourneerde artikel, de eventuele verzendkosten worden dan niet verrekend.

Retour adres:
Het Coffy-Huys
t.a.v. Afdeling retouren
Westerstraat 92
1601 AM Enkhuizen

Je hebt het recht om producten, zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen ons te retourneren. Maar laat het ons even van te voren laten weten zodra je iets retour stuurt. (zodat er geen pakketjes vermist kunnen raken).
Je hebt het recht om producten, zonder opgaaf van reden (volgens de Wet “verkoop op afstand”), binnen 14 dagen aan ons te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  • Je dient binnen 14 werkdagen na levering de ongebruikte, in onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren. Het Coffy-Huys is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen. Wij adviseren je retourzendingen met track & trace te versturen.
  • Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet door Het Coffy-Huys worden gecrediteerd.
  • Het Coffy-huys behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.
  • De retourzending dient voorzien te zijn van (een kopie van) de pakbon of factuur met daarop vermeldt je IBAN bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort. Omcirkel op de (kopie) factuur/pakbon welke producten retour worden gezonden.
  • De terugbetaling van het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen) na ontvangst van de retourzending plaatsvinden.